Gooik: GOYCK-bier door jury van World Beer Awards uitverkozen tot beste bier ter wereld in de categorie Sour/Wild Ale
Volledig scherm
Gooik: GOYCK-bier door jury van World Beer Awards uitverkozen tot beste bier ter wereld in de categorie Sour/Wild Ale © GOYCK/TOOTS

GOYCK-bier door jury van World Beer Awards uitverkozen tot beste bier ter wereld in de categorie Sour/Wild Ale

GooikNa de ‘Country Winners’ vorige maand, werden donderdag de ‘World’s Best Beers’ aangekondigd op de prestigieuze finale van de World Beer Awards 2021. Enkel de beste bieren van elk land binnen de vooropgestelde categorieën dingen mee naar de allerhoogste eer om een ‘World Best Beer’ te worden. Brouwerij Lindemans en Koenraad Goddeau van TOOTS bier uit Gooik wisten de jury te overtuigen met hun Goyck. Goyck krijgt een ‘World’s Best Style Winner’-medaille om de flessenhals. Het gegeerde WBA logo zal vanaf nu ook prijken op de etiketten van het winnende bier.

 1. Opnieuw leven op iconische Bosberg na sluiting El Faro: Daan (41) en Veerle (44) openen gloednieuwe horecazaak

  Opnieuw leven op iconische Bosberg na sluiting El Faro: Daan (41) en Veerle (44) openen gloednieu­we horecazaak

  Nu zondag vindt de Ronde van Vlaanderen plaats. De iconische Bosberg in Galmaarden was jarenlang één van de spannendste beklimmingen tijdens dit jaarlijks wielerhoogtepunt. Café El Faro was zo dan ook de place to be tijdens de Ronde en andere wielerklassiekers, maar in 2020 besloten de uitbaters ermee te stoppen. Twee jaar lang stond het gebouw te koop. Maar dankzij Daan en Veerle wordt er nu nieuw leven in geblazen met hun ‘Woodcafé’.
  Galmaarden
 2. Live-verslaggeving Carnaval Halle door Gruute Met TV en Radio Victoria populairder dan ooit: “Heel wat kijkers uit het buitenland”

  Li­ve-verslagge­ving Carnaval Halle door Gruute Met TV en Radio Victoria populair­der dan ooit: “Heel wat kijkers uit het buitenland”

  Het live-verslag van Carnaval Halle door het Gruute Met TV-team en radio Victoria wordt elk jaar steeds populairder. In totaal werden de live-uitzendingen dit jaar gedurende drie dagen maar liefst 120.000 keer bekeken door meer dan 20.000 verschillende kijkers. “Dit is een belangrijke bijdrage aan de uitstraling en de bekendheid van het Halse Carnaval.”
  Halle
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.