Feest bij de familie De Schutter
Volledig scherm
Feest bij de familie De Schutter © Marc Colpaert

Gouden huwelijk bij de familie De Schutter

Albert De Schutter en zijn vrouw Jacqueline De Coster vierden samen met familieleden en vrienden hun gouden huwelijksverjaardag in de zaal Edele-Brabant in Gooik. 

 1. Vandalen besmeuren nieuwbouw basisschool De Bloesem met graffiti: “Een geslachtsdeel tekenen op een school, erg volwassen...”
  PREMIUM
  Herne

  Vandalen besmeuren nieuwbouw basis­school De Bloesem met graffiti: “Een geslachts­deel tekenen op een school, erg volwassen...”

  Afgelopen weekend hebben vandalen het nieuwe schoolgebouw van basisschool De Bloesem langs de Kapellestraat in Herne besmeurd met graffiti. De vandalen hielden het niet enkel bij de school, want enkele meters verder werden gelijkaardige feiten gepleegd op materiaal van een bouwwerf. “Een geslachtsdeel tekenen op de muur van een basisschool, volwassen hoor”, klinkt het bij directeur Geert Van Damme. De school en politie zijn nu op zoek naar getuigen.
 2. Burgemeesters Vlaamse rand verhogen coronadruk op gouverneur: “Waar wachten we op om in te grijpen? Het is 5 na 12!”
  PREMIUM
  Vlaamse rand

  Burgemees­ters Vlaamse rand verhogen coronadruk op gouverneur: “Waar wachten we op om in te grijpen? Het is 5 na 12!”

  De ene wil recreatief sporten in clubverband aan banden leggen, voor de andere is dat een ‘no go’. De ene is voorstander van een vervroegde avondklok, de andere sputtert tegen. Maar dat er dringend ingegrepen moet worden in de Vlaamse rand, daar waren 25 burgemeesters het maandag tijdens een spoedoverleg over eens. Zij leggen de bal in het kamp van de gouverneur. “Doet hij niets, dan grijpen we elk apart in.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump