De G-Bloezers zijn ook van de partij.
Volledig scherm
De G-Bloezers zijn ook van de partij. © Mozkito

Gooikse cultuurraad organiseert vijf culturele zomeravonden in openlucht

GooikDe Gooikse cultuurraad en de Gemeente Gooik organiseren deze zomermanden enkele leuke, kleinschalige culturele optredens. Deze zijn volledig gratis te betreden, maar voor elk evenementen geldt er wel verplichte inschrijving via een document dat beschikbaar is op de website van de gemeente. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Culturele zomeractiviteit laat Leerbeek leven
  Gooik

  Culturele zomeracti­vi­teit laat Leerbeek leven

  De Gooikse cultuurraad, de Gemeente Gooik en Leerbeek Leeft organiseerden op zaterdag 11 september een culturele zomeravond op de speelplaats van de kleuterschool in Leerbeek. Om 15 uur werden de allerkleinsten getrakteerd op het poppentheater Ja-ja. Aansluitend kon iedereen genieten van volksspelen en werd er om 17.15 uur afgesloten met een concert van de G Bloezers. Iedereen mocht het evenement gratis betreden, maar inschrijven was wel verplicht. Doorheen de namiddag konden alle bezoekers ook genieten van een hapje of drankje.