Een delegatie van de Chiroleiders Uidekrij van Gooik
Volledig scherm
Een delegatie van de Chiroleiders Uidekrij van Gooik © Amber Gys

Er is dan wel geen jaarmarkt, maar de jaarmarktfuif wordt dit weekend groter dan ooit te voren

GooikEnkele weken geleden besliste het jaarmarktcomité van Gooik nog om de jaarmarkt af te gelasten. De organisatie zag het niet zitten om op korte termijn alles in orde te brengen, maar dat wil niet zeggen dat de organisatie van de jaarmarktfuif er de brui aan geeft. Integendeel, want volgens de Chiroleiders van Uidekrij wordt deze editie de grootste ooit.

 1. RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplankjes en uitgebreide wijnkaart in hartje Brussel
  PREMIUM
  Brussel

  RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplank­jes en uitgebrei­de wijnkaart in hartje Brussel

  Op het einde van de Schildknaapstraat, een steenworp verwijderd van het Muntplein, vind je UNIK Osteria & Vinetoca. De zaak opende pas recent de deuren, en is het tweede geesteskind van uitbater Renaud Waterloos naast het bekende restaurant Ricotta & Parmesan. Je kan er terecht voor Italiaanse deelgerechtjes en een lijvige wijnkaart. Wij gingen alvast even langs.
 2. Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kester-Gooik: “Deze situatie had ik liever anders gezien”
  Voetbal Tweede provinciale A

  Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kes­ter-Gooi­k: “Deze situatie had ik liever anders gezien”

  Vooraf had de buitenwereld terecht hoge verwachtingen van Kester-Gooik. In de eerste vijf competitiematchen werden die evenwel niet ingelost. Een vijf op vijftien en een bijhorende twaalfde plaats is het gevolg. Trainer Johnny Lebegge hield de eer aan zichzelf en diende zijn ontslag in. Danny Vierendeel neemt voorlopig de zaken over.