Centrumverantwoordelijke Gaëlle Saelens kreeg de eer om als eerste gevaccineerd te worden.
Volledig scherm
Centrumverantwoordelijke Gaëlle Saelens kreeg de eer om als eerste gevaccineerd te worden. © Amber Gys

Eerste prikjes toegediend in vaccinatiecentrum Koornmolen

 1. Leeuwse Jeroen (41) lanceert de ‘Randsporters’: “Nieuwe routes ontdekken houdt het avontuurlijk, we moeten elkaar aan die pareltjes helpen”
  PREMIUM
  Vlaamse Rand

  Leeuwse Jeroen (41) lanceert de ‘Randspor­ters’: “Nieuwe routes ontdekken houdt het avontuur­lijk, we moeten elkaar aan die pareltjes helpen”

  De coronacrisis zorgt ervoor dat we vaker buiten sporten. Al wandelend, fietsend en lopend herontdekken we onze buurt. Maar dezelfde routes afdweilen verveelt snel en dus richt Jeroen Tiebout (41) uit Sint-Pieters-Leeuw de club ‘Randsporters’ op in de Strava-app. ‘Onze Vlaamse Rand biedt meer dan enkel bewegwijzerde routes”, vertelt hij. “En dus kunnen we elkaar maar beter online aan die pareltjes helpen.”
 2. Geen publiek aan de meet van de Ronde, maar speaker Niko staat er wel: “Een privilege, maar met publiek erbij is het veel plezanter”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Geen publiek aan de meet van de Ronde, maar speaker Niko staat er wel: “Een privilege, maar met publiek erbij is het veel plezanter”

  Een Ronde van Vlaanderen zonder publiek, het is ook voor speaker Niko De Muyter (47) aanpassen. De man uit Aspelare bij Ninove zal zondag weer plaatsnemen aan de finishlijn in Oudenaarde om er met veel passie de koers te becommentariëren. “Gelukkig staan er een paar agenten en enkele journalisten aan de eindmeet, anders zou het pas een doodse boel zijn.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?