De bestuurder kon de container tijdig lossen waarna de brandweer over kon gaan tot het blussen van het tuinafval.
Volledig scherm
De bestuurder kon de container tijdig lossen waarna de brandweer over kon gaan tot het blussen van het tuinafval. © Tom Vierendeels

Edingsesteenweg tijdje afgesloten door brandende vrachtwagen

GooikDe Edingsesteenweg in Kester is vrijdagochtend een tijdje afgesloten geweest ten gevolge van een brand aan de lading van een vrachtwagen. Door snel in te grijpen kon de omvang van de brand worden beperkt en kon de vrachtwagen na afloop verder trekken richting bestemming.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Feestzaal en sportcafé Jo Baetens officieel geopend: “Een gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden”
  Lennik

  Feestzaal en sportcafé Jo Baetens officieel geopend: “Een gekoester­de droom die werkelijk­heid is geworden”

  Woensdag opende feestzaal Jo Baetens en het geïntegreerde sportcafé JoBar voor het eerst de deuren. Gemeenteraadsleden van Lennik kregen zo de kans voor een rondleiding en extra bijkomende informatie te verkrijgen. Na de renovatiewerken -die zo’n twee jaar geduurd hebben- kan de feestzaal begin oktober opnieuw in gebruik genomen worden door verenigingen en andere huurders. Het sportcafé opent zaterdag al de deuren voor fervente supporters, sporters en het grote publiek. Aan de totale renovatie hangt een kostenplaatje van 2.365.000 euro.