DURF Vélo en Gooik Sportief verbroederen om samen uitdagingen te organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
DURF Vélo en Gooik Sportief verbroederen om samen uitdagingen te organiseren. © Amber Gys

DURF Vélo en Gooik Sportief slaan handen in elkaar: “We gaan ritten organiseren voor alle liefhebbers, steeds met genoeg uitdaging”

GooikDe vier wielervrienden van DURF Vélo kwamen deze week met een verrassing. Zij gaan samenwerken met Gooik Sportief om zo een recreatief wielerteam samen te stellen met als focus ‘beleving’. “We willen bijzondere ritten organiseren voor alle liefhebbers, met een vleugje mentale en fysieke uitdaging.”

 1. Politiezone TARL koopt hoogtewerker aan voor inzet mobiele camera’s
  Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke

  Politiezo­ne TARL koopt hoogtewer­ker aan voor inzet mobiele camera’s

  De politieraad van de Politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft eind juni z’n akkoord gegeven om over te gaan tot de aankoop van een gloednieuwe hoogtewerker. Deze zal onder meer ingezet worden voor de plaatsing van de -ook- gloednieuwe mobiele camera’s. Voor de gemeenten een grote stap vooruit, want die camera’s kunnen hun diensten op allerlei vlakken goed bewijzen.
 2. Meteo Tollembeek viert 10e verjaardag. In 2011 opgestart als een uit de hand gelopen hobby, nu volwaardig weerstation in het Pajottenland
  PREMIUM
  Galmaarden

  Meteo Tollembeek viert 10e verjaardag. In 2011 opgestart als een uit de hand gelopen hobby, nu volwaardig weerstati­on in het Pajotten­land

  Het Weerstation van Galmaarden bestaat dit jaar 10 jaar, en dat moet gevierd worden. Toch volgens bezieler Luc Herremans (64), voor wie het in 2011 allemaal begon als een uit te hand gelopen hobby. Meteo Tollembeek is doorheen de jaren stevig gegroeid als weerstation en werd een vaste waarde in het Pajottenland. “Doorheen alle jaren hebben we al meer dan 6.000 personen mogen ontvangen”, vertelt Luc ons.