DURF Vélo en Gooik Sportief verbroederen om samen uitdagingen te organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
DURF Vélo en Gooik Sportief verbroederen om samen uitdagingen te organiseren. © Amber Gys

DURF Vélo en Gooik Sportief slaan handen in elkaar: “We gaan ritten organiseren voor alle liefhebbers, steeds met genoeg uitdaging”

GooikDe vier wielervrienden van DURF Vélo kwamen deze week met een verrassing. Zij gaan samenwerken met Gooik Sportief om zo een recreatief wielerteam samen te stellen met als focus ‘beleving’. “We willen bijzondere ritten organiseren voor alle liefhebbers, met een vleugje mentale en fysieke uitdaging.”

 1. Jerry (40) en Jessica (34) openen eerste koffie- en bagelbar van Galmaarden: “Pardoes staat voor verse, gezonde en Belgische homemade lekkernijen”
  Galmaarden

  Jerry (40) en Jessica (34) openen eerste koffie- en bagelbar van Galmaarden: “Pardoes staat voor verse, gezonde en Belgische homemade lekkernij­en”

  Jerry Janssens (40) en Jessica Peemans (34) openen op 4 augustus de allereerste koffie- en bagelbar in Galmaarden. Het Marktplein wordt zo een horecazaak rijker, en dat ziet het koppel volledig zitten. Ze starten aan hun droomavontuur met vijf soorten koffie, tien soorten bagels, een aardbeiensmoothie en verschillende salades. “Samen met enkele lokale boeren slaan we de handen in elkaar om van Pardoes een succesverhaal te maken in de streek”, vertellen ze.
 2. Wandelzesdaagse van 153 kilometer doorheen Pajottenland en Vlaamse Ardennen: “Focus ligt meer dan ooit op beleving en de ontdekking”
  Pajottenland/Vlaamse Ardennen

  Wandelzes­daag­se van 153 kilometer doorheen Pajotten­land en Vlaamse Ardennen: “Focus ligt meer dan ooit op beleving en de ontdekking”

  Trek je stapschoenen aan en laat je tijdens een wandelzesdaagse door het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen voeren. De 153 kilometer lange tocht van Brussel naar Gent werd uitgewerkt door streekorganisatie Pajottenland+ en Toerisme Vlaamse Ardennen. Je kan hem alle dagen van het jaar en op eigen ritme beleven en ontdekken. Onderweg kan je overnachten in enkele speciaal uitgekozen B&B’s en genieten van de bezienswaardigheden.