Willy Decoster wil oudere mensen een mooie plek aanbieden in het centrum van hun gemeente.
Volledig scherm
Willy Decoster wil oudere mensen een mooie plek aanbieden in het centrum van hun gemeente. © Marc Colpaert

Dit wil Willy met het centrum doen

OETINGENWilly Decoster uit Gooik heeft een doel: van het centrum in Oetingen de mooiste en gezelligste plek van het Pajottenland maken, en dat vooral voor de oudere mensen in de streek. Hij heeft hiervoor al enkele projecten op tafel staan en vraagt nu aan zijn dorpsgenoten om samen na te denken over de toekomst van het centrum.

 1. Collega’s nemen op indrukwekkende wijze afscheid van takelaar Stefaan Eeckhoudt (50) uit Sint-Pieters-Leeuw: “Hij zou trots zijn geweest”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw
  2

  Collega’s nemen op indrukwek­ken­de wijze afscheid van takelaar Stefaan Eeckhoudt (50) uit Sint-Pie­ters-Leeuw: “Hij zou trots zijn geweest”

  Een zestigtal takelaars heeft dinsdag afscheid genomen van Stefaan Eeckhoudt (50), zaakvoerder van het bekende autobedrijf Stef Cars. De man kwam vorig weekend om het leven bij een spijtig arbeidsongeval. “Hij leefde voor zijn bedrijf en alles moest op ieder moment tip top in orde zijn”, klinkt het bij familie. “Tot op het maniakale af. Voor zijn werkjongens droeg hij veiligheid hoog in het vaandel. Het is dan ook onbegrijpelijk dat net hem zoiets moet overkomen.”
 2. E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem
  Affligem

  E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem

  De E40 tussen Aalst en het knooppunt in Groot-Bijgaarden gaat begin februari één nacht volledig dicht voor de werken aan een nieuwe brug in Affligem. De dag nadien zal verkeer opnieuw mogelijk zijn, maar er zal het hele weekend maar één rijstrook beschikbaar zijn waardoor aanzienlijke hinder wordt verwacht. Ook in Aalst, Ninove, Roosdaal, Lennik, Ternat en Dilbeek wordt hinder verwacht in de omgeving van de omleiding.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken