Wim de belleman kocht de eerste sticker
Volledig scherm
Wim de belleman kocht de eerste sticker © Marc Colpaert

De belleman koopt de eerste sticker van het Rode Kruis

0 reacties

 1. 13 jaar na verwoestende brand krijgt herbestemming afgebrande kerk vorm: “Concerten, overdekte markten of bibliotheek, alles is mogelijk”
  PREMIUM
  Galmaarden

  13 jaar na verwoesten­de brand krijgt herbestem­ming afgebrande kerk vorm: “Concerten, overdekte markten of biblio­theek, alles is mogelijk”

  Het is intussen al 13 jaar geleden dat de Sint-Pieterskerk in het centrum van Galmaarden getroffen werd door een zware en verwoestende brand. Na jaren speculeren over een mogelijke herbestemming of heropbouw, worden er nu vijf mogelijke projecten voorgesteld. Zullen we straks een boek gaan uitlenen in de kerk? Of zullen we er genieten van een concert? Wat wel al vast staat, is dat de ruimte flexibel invulbaar moet zijn.
 2. Agent maakt van korpschef ‘verdachte’ op interventiefiche: “Hij wilde hem in diskrediet brengen”
  Halle

  Agent maakt van korpschef ‘verdachte’ op interven­tie­fi­che: “Hij wilde hem in diskrediet brengen”

  Een voormalig lid van het politiekorps van de lokale politie Zennevallei heeft zich woensdag voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden omdat hij in 2016 een fiche over een politie-interventie vervalst zou hebben. De fiche ging over een incident waarbij de korpschef van de politiezone betrokken was. “Hij probeerde zijn overste in diskrediet te brengen”, aldus de burgerlijke partij.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”