Er werd een promofilm gemaakt in café 't Vijfde Wiel
Volledig scherm
Er werd een promofilm gemaakt in café 't Vijfde Wiel © Marc Colpaert

Cameraploeg aan het werk in café 't Vijfde Wiel

Een cameraploeg van All Yours uit Halle kwam op woensdagvoormiddag naar café ‘t Vijfde Wiel in het centrum van Oetingen. De bedoeling was om een kort filmpje te maken voor het Rode Kruis Vlaanderen. 

0 reacties

 1. Van een rusthuis tot een oud klooster: Op deze 7 (opmerkelijke) plaatsen in het Pajottenland kan je in alle rust gaan blokken
  PREMIUM
  Pajottenland

  Van een rusthuis tot een oud klooster: Op deze 7 (opmerke­lij­ke) plaatsen in het Pajotten­land kan je in alle rust gaan blokken

  Voor studenten breekt er weer een stresserende periode aan. De examens staan voor de deur en dus moeten er heel wat cursussen geblokt worden. Je kamer of je kot zijn niet meteen de meest inspirerende omgeving daarvoor. Daarom zochten wij uit waar je in het Pajottenland samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Zo vind je wel wat opvallende locaties. Kies hieronder alvast je favoriete plekje en laat dan die onderscheiding maar komen!
 1. RESTOTIP: Natuurelles: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”
  PREMIUM
  tervuren

  RESTOTIP: Natuurel­les: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”

  Elke week gaan wij op zoek naar nieuwe plekjes of nieuwe concepten waar je lekker kan eten of drinken. Van take away diensten tot brunch, nieuwe restaurants en originele concepten. We zetten ze graag voor jullie in de kijker. Deze keer gaan we voor hip, gezond en zeer lekker eten om af te halen bij Natuurelles in Tervuren. Vind hier meer leuke tips uit jouw buurt.