Brasserie D'Hoeft.
Volledig scherm
Brasserie D'Hoeft. © Brasserie D'Hoeft

Brasserie D'Hoeft sluit volgende maand definitief de deuren

 1. De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinneringen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”
  PREMIUM
  Dilbeek

  De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinnerin­gen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”

  Jürgen Roelandts heeft er ongetwijfeld een moeilijk jaar opzitten. Afgelopen maand kondigde hij nog aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière als wielerprof. De renner van Movistar revalideert op dit moment nog steeds van een schouderblessure, waardoor een laatste koers in zijn carrière zelfs uit den boze is. Wielrennen maakte 24 jaar lang deel uit van zijn leven, maar voor iemand als Jürgen Roelandts blijft de liefde voor koersen altijd bestaan. Maar waar kunnen we Jürgen spotten als hij in zijn geboortedorp Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) is? Wij ontdekten zijn acht favoriete plekjes in Dilbeek.
 2. RESTORECENSIE. Brasserie D’Hoeft, heerlijk Belgisch rundsvlees in het hart van het Pajottenland
  PREMIUM

  RESTORECEN­SIE. Brasserie D’Hoeft, heerlijk Belgisch rundsvlees in het hart van het Pajotten­land

  Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Brasserie D’Hoeft is nog maar dik anderhalf jaar geopend, maar gastvrouw Steffi Weverbergh en chef-kok Glenn Speltens hebben duidelijk hun draai in de zaak gevonden. Vooral vleeseters zullen door de bescheiden kaart aan hun trekken komen in de warme en huiselijke zaak in het hart van het Pajottenland.
 1. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas