Begin augustus start de bouw van een nieuwe dorpsschool in Oetingen.
Volledig scherm
Begin augustus start de bouw van een nieuwe dorpsschool in Oetingen. © rv

Bouw nieuwe dorpsschool in Oetingen kan van start gaan

GooikBegin augustus start de bouw van een nieuwe dorpsschool in Oetingen (Gooik). Die zal er komen voor de kleuters van Gesubsidieerde Vrije Kleuterschool De Bron en voor de leerlingen van de Gemeentelijke lagere school De Oester, enkele meters verderop. In die gebouwen -die leeg zullen komen staan- wordt de STEAM Academy opgetrokken.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. ZOMERBARTIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”
  PREMIUM
  kapelle-op-den-bos

  ZOMERBAR­TIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”

  Onze zomerbartip van de week, we stellen hem graag aan je voor: Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos. De kade langs het kanaal toveren ze in de zomerperiode om tot een gigantisch terras, mét een stukje strand waar kinderen hun energie kwijt kunnen op speeltuigen. Heb je liever wat Ibiza-vibes? Dan vind je je gading bij de hogere terrastafels onder de stretchtent. En in de heerlijke lounge gebouwd uit palletten, aan de rand van het terras, lijk je wel boven het water te zweven.
 1. Stabiliteitsproblemen zorgen voor vertraging in verhuis naar nieuw Politiehuis Kester: “Alles heeft opnieuw even stil gelegen”
  PREMIUM
  Gooik

  Stabili­teits­pro­ble­men zorgen voor vertraging in verhuis naar nieuw Politie­huis Kester: “Alles heeft opnieuw even stil gelegen”

  De bouw van het nieuwe politiehuis voor de politiezone Pajottenland in Kester is intussen al enige tijd visueel afgewerkt. Maar de verhuis van het huidige politiekantoor -enkele meters verderop- alsook de oplevering van het nieuwe gebouw laten nu toch al even op zich wachten. Wat blijkt? Stabiliteitsproblemen zouden aan de basis hiervan liggen. “Mede door een berekeningsfout is de planning voor verhuis opnieuw veranderd”, klinkt het.