Het eerste telraam werd opgehangen in de buurt van Sporthal Koornmolen.
Volledig scherm
Het eerste telraam werd opgehangen in de buurt van Sporthal Koornmolen. © Amber Gys

Beweging.net installeert eerste telramen in de gemeente

GooikBeweging.net Gooik heeft hun eerste telramen geïnstalleerd in de gemeente. Daarmee zijn ze de eerste Gooikse vereniging die aan de slag gaan met dit concept. Telramen zijn momenteel vooral bekend in de grotere steden, maar de lokale afdeling is ervan overtuigd dat ze in landelijke dorpen ook nuttig kunnen zijn. 

 1. Uitbaters Dodane Carwash uiten ongenoegen over sluiting: “We voelen ons echt in de steek gelaten”
  PREMIUM
  Ninove

  Uitbaters Dodane Carwash uiten ongenoegen over sluiting: “We voelen ons echt in de steek gelaten”

  Danny Vander Eeckt en Luc Denagtergael, de uitbaters van Dodane Carwash, zijn het niet eens met de maatregel van de federale regering om de hele carwash sector te sluiten. Zij vinden dat er nog perfect kan gewerkt worden aangezien het fysiek contact - door contactloos te betalen - stevig beperkt is. “Wij willen aandacht vragen voor een sector die dreigt te vergeten worden in deze hele crisis”, klinkt het.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas