Seth Meyers
Volledig scherm
Seth Meyers © REUTERS

Afwezige Weinstein wordt belachelijk gemaakt op de Globes: "Laten we het hebben over die olifant..."

Golden GlobesSeth Meyers presenteerde dit jaar de Golden Globes, en daar hoort zoals altijd een monoloog aan het begin van de show bij. Meyers wist perfect waar de avond om draaide: vrouwenrechten en het misbruik in Hollywood. Daar speelde hij dan ook gretig op in.

3 reacties

 • Luc Deville

  3 jaar geleden
  Waar waren al die helden enkele jaren geleden? Hoeveel slachtoffers zijn er niet extra door hun jarenlang stilzwijgen? Al degenen die op de hoogte waren en in een invloedrijke positie zijn of waren zijn medeplichtig met inbegrip van slachtoffers die nu een hoge functie hebben in de sector of macht hebben doordat ze nu een ster zijn. Al wie gesproken heeft toen Weinstein nog volop aan de macht was zijn de enige helden in deze zaak.
 • John Ulmer

  3 jaar geleden
  Hoe laag kan je gaan in een speech ?
 • Walter Van Asbroeck

  3 jaar geleden
  Nu durven ze plots allemaal kritiek hebben op Weinstein. Mijn complimenten voor degenen die het naar buiten brachten, die hadden tenminste lef, niet degenen die nu de flauwe plezante uithangen maar het vorig jaar nog in hun broek deden als hij nog maar naar ze keek .
 1. Onze vrouw in Hollywood blikt terug op de Golden Globes: “De sterren waren echt opvallend braaf”
  Golden Globes

  Onze vrouw in Hollywood blikt terug op de Golden Globes: “De sterren waren echt opvallend braaf”

  Ziezo, de uitreiking van de 76ste Golden Globes zit er alweer op. Wij volgden het reilen en zeilen van de awards vanuit België, maar onze Hollywood-reporter Kristien Gijbels – die als lid van de Hollywood Foreign Press Association zelf mocht meestemmen voor de Globes - maakte alles live mee vanuit de zaal. Ze blikt terug op een aantal verrassende winnaars en vooral een heel brave show.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen