1. Jennifer Anistons reactie op speech Brad Pitt gaat de wereld rond
  Play
  Golden Globes

  Jennifer Anistons reactie op speech Brad Pitt gaat de wereld rond

  Het Amerikaanse prijzenseizoen is weer geopend. Vannacht werden voor de 77e keer de Golden Globes uitgereikt, de beeldjes voor de beste films en tv-series van het afgelopen jaar. Het werd een onvergetelijke editie, met veel merkwaardige momenten en opvallende speeches, waaronder die van Brad Pitt (56). Al is het toch vooral de reactie van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston (50) die als een lopend vuurtje de ronde gaat en het internet verovert.
 1. Veel controversiële winnaars en teleurstelling voor Lady Gaga: alles wat je moet weten over de Golden Globes
  Golden Globes

  Veel controver­siële winnaars en teleurstel­ling voor Lady Gaga: alles wat je moet weten over de Golden Globes

  Vannacht werd het awardseizoen van 2019 officieel op gang getrapt met de uitreiking van de Golden Globes. De prijzen, een belangrijke graadmeter voor de Oscars, werden voor de 76ste keer uitgereikt in het Beverly Hills Hotel. Grote winnaars van de avond waren ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Roma’ en ‘Green Book’. ‘Girl’, de bejubelde kortfilm van Lukas Dhont, greep helaas naast de prijs voor ‘beste anderstalige film’.
 1. Zwarte jurken, activisten en een indrukwekkende Oprah Winfrey: Golden Globes in teken van #metoo-affaire

  Zwarte jurken, activisten en een indrukwek­ken­de Oprah Winfrey: Golden Globes in teken van #me­too-affaire

  Televisie- en filmsterren hebben deze nacht massaal gehoor gegeven aan de oproep om zich in het zwart te kleden voor de uitreiking van de Golden Globes. Ze protesteren zo tegen seksuele agressie, nu de Weinstein-affaire en de daaruit voortkomende #metoo-beweging Hollywood in de ban houdt. Oprah Winfrey zorgde voor kippenvel toen ze haar oeuvreprijs kwam ophalen. Ze stond stil bij het misbruik in Hollywood en droeg haar prijs op "aan elke vrouw die 'ik ook' durft te zeggen en elke man die durft te luisteren".
 1. Moedig: Actrice haalt uit naar vrouwonvriendelijk beleid tv-zender in live interview

  Moedig: Actrice haalt uit naar vrouwon­vrien­de­lijk beleid tv-zender in live interview

  Het eerste moedige (of gênante) moment van de Golden Globes is al binnen. Toen actrice Debra Messing door een reporter van entertainmentzender E! News gevraagd werd waarom ze gekozen had voor een zwarte jurk, stak ze een hele tirade af over gelijke rechten voor vrouwen in de filmindustrie - en wereldwijd. "Ik begrijp trouwens niet dat jullie zender mannen en vrouwen niet evenveel betaalt. Ik miss Catt Sadler."
 2. Ze werd ontvoerd en verkracht door zes mannen en kreeg nooit gerechtigheid: dit is verhaal van de vrouw aan wie Oprah hulde bracht
  Buitenland

  Ze werd ontvoerd en verkracht door zes mannen en kreeg nooit gerechtig­heid: dit is verhaal van de vrouw aan wie Oprah hulde bracht

  1944, South Carolina. Recy Taylor (24) is onderweg naar huis als ze tegen wordt gehouden door een groepje gewapende mannen. Het is het begin van een afschuwelijke nachtmerrie die de vrouw haar hele leven zal achtervolgen. Dit is het verhaal van de vrouw aan wie Oprah Winfrey een pakkend eerbetoon bracht tijdens haar speech op de uitreiking van de Golden Globes.
 1. Na indrukwekkende speech op Golden Globes, ook toen zorgde Oprah voor memorabele televisie
  Showbizz

  Na indrukwek­ken­de speech op Golden Globes, ook toen zorgde Oprah voor memorabele televisie

  Afgelopen nacht zorgde Oprah Winfrey (63) voor hét moment van de Golden Globes. Toen ze de carrièreprijs 'Cecil B. DeMille Award' in ontvangst nam, gaf ze een indrukwekkende speech waarmee ze hoopte jonge zwarte meisjes te inspireren. Het is echter niet de eerste keer ze presentatrice en zakenvrouw zorgde voor een historisch stukje televisie. Hieronder sommen we haar strafste tv-momenten nog eens op.
 1. Kelly Clarkson kan het nog altijd niet geloven: "Een zoen van Meryl Streep"
  Play
  Celebrities

  Kelly Clarkson kan het nog altijd niet geloven: "Een zoen van Meryl Streep"

  Kelly Clarkson is zelf een beroemde zangeres, ook zij heeft zo haar idolen. Toen ze tijdens de Golden Globes werd geïnterviewd, kreeg Kelly plots Meryl Streep in het oog. "Thats Meryl!" riep ze enthousiast uit en stormde de trappen af. "Can I meet you?" gilde ze. "Ik ben zo'n grote fan." Meryl Streep pakte Kelly vast en gaf haar spontaan een zoen op haar wang. "Ik weet niet meer wat ik tegen haar gezegd heb", aldus Kelly. Wanneer ze even later Catherine Zeta-Jones tegen het lijf loopt, weet ze opnieuw amper hoe zich te gedragen. Zo ziet u maar dat ook celebs een innerlijke 'fangirl' koesteren.