Golden Boys

 1. GOLDEN BOYS. Yasin Karaca, de ‘Maradona van Anderlecht’: “Ik was van een ander niveau. Ik was dé man”
  PREMIUM
  Golden Boys

  GOLDEN BOYS. Yasin Karaca, de ‘Maradona van Anderlecht’: “Ik was van een ander niveau. Ik was dé man”

  4 september
 2. GOLDEN BOYS. Ibrahim Maaroufi, van ‘kroonprins van Inter’ tot voetbalnomade: “Ik deed maar wat. Mooie auto’s en kleren, daar gaf ik mijn geld aan uit”
  PREMIUM
  Golden Boys

  GOLDEN BOYS. Ibrahim Maaroufi, van ‘kroonprins van Inter’ tot voetbalno­ma­de: “Ik deed maar wat. Mooie auto’s en kleren, daar gaf ik mijn geld aan uit”

  2 september
 1. “Is’t Remco? No, no, no!”: exclusieve beelden tonen paniek bij ouders en vriendin van Evenepoel meteen na zware val in Lombardije
  Play
  Wielrennen

  “Is’t Remco? No, no, no!”: exclusieve beelden tonen paniek bij ouders en vriendin van Evenepoel meteen na zware val in Lombardije

  De val in het ravijn van Remco Evenepoel. ‘t Was een angstaanjagend moment voor iedereen die tijdens de Ronde van Lombardije voor de buis zat. Maar wat dan gezegd van zijn ouders Patrick en Agna en vriendin Oumi, die in Italië waren voor de koers. Zij zagen het ongeval gebeuren terwijl ze in een cafeetje naar de wedstrijd aan het kijken waren. Dat blijkt in de documentaire ‘Ik ben Remco’, die vanavond te zien is in Telefacts NU op VTM. De reacties van ongeloof gaan door merg en been. “Is’t Remco? No, no, no!”, valt er onder meer te horen.
 2. Van Aerts Italiaanse wonderweek. “Je gaat het doen, jongen!”: bekijk nu de exclusieve docu ‘Wout, waar een wil is’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  Van Aerts Italiaanse wonderweek. “Je gaat het doen, jongen!”: bekijk nu de exclusieve docu ‘Wout, waar een wil is’

  Grande, Wout! Winst in de Strade Bianche, triomf in Milaan-Sanremo. Wout van Aert (25) is, samen met dat ander fenomeen genaamd Evenepoel, dé coureur van het moment. HLN en VTM Nieuws zitten dit seizoen in het spoor van Van Aert en zijn ploeg Jumbo-Visma tijdens de klassiekers en de Ronde van Frankrijk. Met een unieke blik achter de schermen als resultaat: “Zo’n koersen winnen met de familie dichtbij, is het mooiste wat er is.” Bekijk nu de eerste aflevering van de nieuwe docureeks ‘Wout, waar een wil is’.
 1. Corona stopt ook Evenepoel, na triomftocht in Portugal: bekijk hier aflevering 2 van exclusieve docureeks 'Ik ben Remco’
  Play

  Corona stopt ook Evenepoel, na triomf­tocht in Portugal: bekijk hier aflevering 2 van exclusieve docureeks 'Ik ben Remco’

  Voor het eerst kan iets hem afstoppen. Ook Remco Evenpoel (20) ziet zijn droomseizoen bedreigd door de coronacrisis. Hoe groot is de impact op zijn gemoed en plannen? Het wielerfenomeen praat er nu voor het eerst over, met exclusieve beelden van hoe hij zijn koersloze dagen vult. In aflevering 2 herbeleeft u eveneens zijn veelbesproken triomftocht in de Ronde van de Algarve. In ‘Ik ben Remco’ krijgt de HLN-abonnee een unieke inkijk in het leven van Remco Evenepoel.
 2. Achter de schermen bij wielerfenomeen Remco Evenepoel tijdens zijn droomjaar. Bekijk hier de exclusieve docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  'Ik ben Remco'

  Achter de schermen bij wielerfeno­meen Remco Evenepoel tijdens zijn droomjaar. Bekijk hier de exclusieve docureeks ‘Ik ben Remco’

  Dichter in z’n wiel raakt niemand. HLN en VTM pakken uit met een exclusieve docureeks over wielerfenomeen Remco Evenepoel (20). In ‘Ik ben Remco’ krijgt de digitale HLN-abonnee elke maand een unieke blik achter de schermen. Zijn voorbereidingen, koersen, de steun van zijn familie en de obstakels die hij op zijn succespad treft: alles komt aan bod. Met de Giro als climax. In de eerste van acht afleveringen neemt Evenepoel u mee tijdens zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen en zijn triomftocht in Argentinië.
 3. Hoe Kompany vasthoudt aan profetische woorden die hij 25 jaar geleden al sprak en het als dertienjarige al beter wist uit te leggen dan zijn coaches
  Toen de Duivels nog duiveltjes waren

  Hoe Kompany vasthoudt aan profeti­sche woorden die hij 25 jaar geleden al sprak en het als dertienja­ri­ge al beter wist uit te leggen dan zijn coaches

  Verrassing van jewelste op Neerpede. Vincent Kompany stopt met voetballen en wordt per direct trainer bij Anderlecht. Een rol waarvoor hij in de wieg is gelegd. U las het al in onze reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren.’ Of hoe Kompany het op zijn 13de al beter wist uit te leggen dan zijn jeugdcoaches.
 1. Toen Duivels nog duiveltjes waren. Kevin De Bruyne, de wittekop waar je niet naast kon kijken: “Hij kon door zijn calimerogevoel ontploffen van boosheid”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  De kinderja­ren van Kevin De Bruyne, de wittekop waar je niet naast kon kijken: “Hij kon door zijn calimeroge­voel ontploffen van boosheid”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Kevin De Bruyne (29), de metronoom van Manchester City, de voorbije dagen op een piëdestal geplaatst als “beste middenvelder ter wereld”. Terug naar de jonge jaren van De Bruyne.
 2. Toen Duivels nog duiveltjes waren. Adnan Januzaj, het kroonjuweel van Neerpede dat iederéén kende: “Hij zag het allemaal zó snel”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Toen Duivels nog duiveltjes waren. Adnan Januzaj, het kroonju­weel van Neerpede dat iederéén kende: “Hij zag het allemaal zó snel”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Adnan Januzaj (25), die opvalt bij Real Sociedad sinds de herstart van LaLiga. Hij scoorde gisteravond tegen Getafe en eerder ook tegen Real Madrid, al werd zijn gelijkmaker toen wel afgekeurd.
 3. Toen Duivels nog duiveltjes waren. Courtois moest mentaal ijzersterk zijn om door te breken bij Genk: “Op een dag zei hij: ‘Ik denk dat ik ga vertrekken’”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Toen Duivels nog duiveltjes waren. Courtois moest mentaal ijzersterk zijn om door te breken bij Genk: “Op een dag zei hij: ‘Ik denk dat ik ga vertrekken’”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Thibaut Courtois (28), die dit weekend met Real Madrid weer in actie komt in La Liga.
 4. Toen Duivels nog duiveltjes waren. “Op een toernooi tegen Anderlecht dribbelde Eden echt iédereen. Ze geloofden niet wat ze zagen”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Toen Duivels nog duiveltjes waren. “Op een toernooi tegen Anderlecht dribbelde Eden echt iédereen. Ze geloofden niet wat ze zagen”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Eden Hazard (29), die na zijn enkeloperatie klaar lijkt te zijn om Real te helpen in de strijd om de titel.
 1. Toen Duivels nog duiveltjes waren. Alderweireld werd ooit bijna ‘uitgegomd’ als jeugdvoetballer: “Stop, Urbain! Die gast kan echt wel voetballen!”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Toen Duivels nog duiveltjes waren. Alderwei­reld werd ooit bijna ‘uitgegomd’ als jeugdspe­ler: “Stop, Urbain! Die gast kan echt wel voetballen!”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Toby Alderweireld (31), die vandaag exact elf jaar geleden debuteerde als Rode Duivel. De Antwerpenaar maakte een fantastische carrière, maar wat als zijn naam tóch uitgegomd was bij GBA? Gelukkig kon dat net vermeden worden.
 2. Toen de Duivels nog duiveltjes waren: “Dries was tot tranen toe bewogen. Hij voelde zich ongelooflijk schuldig, maar had een gouden les geleerd”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Toen de Duivels nog duiveltjes waren: “Dries was tot tranen toe bewogen. Hij voelde zich ongeloof­lijk schuldig, maar had een gouden les geleerd”

  Nu wereldsterren, maar ooit gewoon jongetjes met dezelfde droom. Hoe begon de weg naar de top van onze Rode Duivels? Uit ons archief halen we de reeks ‘Toen de Duivels nog duiveltjes waren’ boven, met unieke jeugdportretten van onze gouden generatie. Vandaag: Dries Mertens (33) die zijn contract bij Napoli tot 2022 kan verlengen. Het is echter nog wachten op een finale ‘ja’ van de Duivel, maar een akkoord is nakend.

Ongeziene Belgische transfer­soaps

 1. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht ondanks handdruk stikken
  PREMIUM
  Voetbal

  “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht ondanks handdruk stikken

  21 juni
 2. Reconstructie van de vuilste transferoorlog in het Belgische voetbal met Steven Defour als spil: “En toch zeg ik niks slecht over hem: niet als speler, niet als mens”
  PREMIUM
  Voetbal

  Reconstruc­tie van de vuilste transfer­oor­log in ons voetbal met Steven Defour als spil: “En toch zeg ik niks slecht over hem: niet als speler, niet als mens”

  18 juni