Volledig scherm
© Noortje Palmers

James Cooke: "In het begin vreesde ik dat mensen me snel beu zouden zijn"

GoestingHet lijkt altijd gieren en gillen met James Cooke, maar wanneer Goesting Magazine wat langer met hem praat, komt ook z’n kleine hartje boven. De Gentenaar kwam het voorbije jaar als een wervelwind de huiskamers binnengewaaid, vanop een camping met Karen Damen tot in de boot van Gert Verhulst. 

0 reacties

 1. Nicholas Arnst: "Als goochelaar ben je een vreemde vogel. Ik toch, alleszins"
  Goesting

  Nicholas Arnst: "Als goochelaar ben je een vreemde vogel. Ik toch, alleszins"

  Wat tv-goochelaar Nicholas Arnst precies in zijn trukendoos verbergt? Vooral speelkaarten, zo blijkt. “Overal waar ik kom, laat ik een spoor van kaarten achter. Bij mij thuis liggen meer dan duizend pakjes. Zodra de kaarten te veel kreukjes vertonen, koop ik een nieuw doosje”, vertelt hij aan Goesting Magazine. Maar wees gerust, voor de rest is Nicholas een heel gewone gast. Nou ja, behalve wanneer het over koffie gaat.
 2. Tv-chef Sandra Bekkari: "Ik besef dat ik een houdbaarheidsdatum heb"
  Goesting

  Tv-chef Sandra Bekkari: "Ik besef dat ik een houdbaar­heids­da­tum heb"

  ‘Ik heb ooit op het punt gestaan om mijn voedingsadviesbureau op te geven, omdat ik er niet van kon leven.’ Vandaag verkoopt Sandra Bekkari vlotjes 300.000 boeken van Nooit Meer Diëten en heeft ze haar eigen kookprogramma op VTM. De ranke West-Vlaamse is een ‘merk’ geworden en verdient daar goed haar (spelt)brood mee. ‘Maar een harde zakenvrouw zal ik nooit zijn: daarvoor onderhandel ik niet goed genoeg', bekent ze aan Goesting Magazine.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter