Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © kds

Werkstraf en rijverbod voor bestuurder die ziekenwagens hindert

GLABBEEKEen veertiger uit Glabbeek is veroordeeld tot vijftig uur werkstraf voor het hinderen van een ambulance en een MUG-ziekenwagen. De beklaagde haalde meerdere keren de ambulance in en reed met 140 kilometer per uur dubbel zo snel dan toegelaten.

  1. Jongeman voor rechtbank na joyride met gestolen auto in Knokke, met Love Island-deelneemster als passagier: “In de koffer vonden ze juwelen met waarde van 20.000 euro”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Jongeman voor rechtbank na joyride met gestolen auto in Knokke, met Love Is­land-deelneem­ster als passagier: “In de koffer vonden ze juwelen met waarde van 20.000 euro”

    Een 22-jarige man verscheen dinsdagochtend voor de rechtbank in Brugge voor diefstallen in Knokke. De twintiger had er niet beter op gevonden dan een joyride te maken met een wagen waarvan hij vlak voordien de autosleutels had gevonden op café. Nog aan boord: een vriendin, die enige bekendheid verwierf door haar deelname aan Love Island. Opvallend is dat ze vlak ná de joyride juwelen met een waarde van 20.000 euro vonden in de koffer ... die ze een dag nadien uiteindelijk afzetten aan een juwelierszaak, om ze even later weer op te halen.