Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © kds

Werkstraf en rijverbod voor bestuurder die ziekenwagens hindert

GLABBEEKEen veertiger uit Glabbeek is veroordeeld tot vijftig uur werkstraf voor het hinderen van een ambulance en een MUG-ziekenwagen. De beklaagde haalde meerdere keren de ambulance in en reed met 140 kilometer per uur dubbel zo snel dan toegelaten.

  1. Inbrekers slaan toe via dak en maken duizenden euro's buit in Bristol: "Zeker dat die twee ‘nette heren’ van de dag voordien er iets mee te maken hebben”
    PREMIUM
    Tienen

    Inbrekers slaan toe via dak en maken duizenden euro's buit in Bristol: "Zeker dat die twee ‘nette heren’ van de dag voordien er iets mee te maken hebben”

    In de Bristol in de slachthuisstraat in Tienen deden de vaste verkoopsters Lynn en Patricia donderdagochtend een nare ontdekking. Dieven waren via het dak de zaak binnengedrongen. Eenmaal in de opslagruimte wisten de inbrekers ook nog eens in een mum van tijd alle beveiligingen uit te schakelen. De kluis werd vakkundig opengebroken; naast de 1.500 euro cash geld konden ze nog een heel deel merkkledij en schoenen uit de winkel en voorraadruimte meenemen.“Gisteren vonden hier al vreemde zaken plaats, ondertussen vallen de puzzelstukjes op hun plaats”, zuchtten de dames.