TIENEN-bloesems
Volledig scherm
TIENEN-bloesems © Bollen

Wandelen langs Glabbeekse bloesems dankzij Landelijke Gilde

GlabbeekDe Landelijke Gilde organiseert in Glabbeek een wandeling onder de noemer Geen Bloesems Zonder Fruittelers. 

 1. Realisatie van postrevalidatiecentrum in amper 40 dagen
  PREMIUM
  Glabbeek

  Realisatie van postrevali­da­tie­cen­trum in amper 40 dagen

  De opbouw van het pop-up postrevalidatiecentrum is momenteel volop bezig en wordt opgetrokken in een nieuw gebouw dat binnen in een oude legerloods op het gemeentelijk domein van Glabbeek opgebouwd wordt. Deze pop-up zal op amper 40 dagen gerealiseerd worden, waardoor de opening al gepland is tegen eind mei. In 1987 kocht de gemeente Glabbeek dit oud militair domein aan, maar tot 2013 gebeurde hier amper iets mee, stond het praktisch leeg en was het al jarenlang aan het verkommeren.
 2. Jeugdhuis Bunker fietst meer dan 1,000 kilometer voor Kom op tegen kanker
  PREMIUM
  Glabbeek

  Jeugdhuis Bunker fietst meer dan 1,000 kilometer voor Kom op tegen kanker

  De leden van Jeugdhuis Bunker schakelden afgelopen weekend een versnelling hoger en kropen massaal op de fiets voor Kom op tegen kanker. Met een groep van 13 recreatieve sporters maalden ze afgelopen zondag welgeteld 125 kilometer. Voor sommige was dit niet meer dan een cooling down, want een heroïsch vijftal waagde zich donderdag al aan meerdere routes, telkens goed voor meer dan 100 kilometer. “Ik heb de afgelopen maanden bijzonder veel gefietst, maar met een grote groep van Bunker-leden was het fijnst.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"