Na deze tweede biedingsronde kan dan overgegaan worden tot definitieve toewijzing van elk individueel perceel grond.
Volledig scherm
Na deze tweede biedingsronde kan dan overgegaan worden tot definitieve toewijzing van elk individueel perceel grond. © RV

Verkoop KMO-gronden Glabbeek: laatste biedingsfase loopt tot 19 augustus

GlabbeekVan 01 juli tot en met 11 augustus liep een eerste, publieke biedingsfase op de KMO-gronden gelegen in de Craenenbroekstraat in Glabbeek. Er werden meerdere biedingen op elk individueel lot geplaatst tijdens deze eerste fase van het verkoopproces. Vermits uit de eerste biedingsfase blijkt dat er meerdere kandidaat-kopers zijn per lot, krijgen alle kandidaat-kopers een bijkomende kans om in een laatste biedingsfase hun finaal bod te plaatsen (recht van hoger opbod).

 1. Met zijn elektrische fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”
  PREMIUM

  Met zijn elektri­sche fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”

  “Doorgedreven comfort, fietsveiligheid en een rijervaring waar je alleen maar gelukkig van kan worden.” Met de ÅSKA BIKE, die eind deze maand officieel wordt gelanceerd, wil ondernemer Filip Dehing (51) uit Leefdaal de elektrische fiets ‘revolutioneren’. Daarvoor doet hij uitsluitend een beroep op gespecialiseerde Belgische en Europese leveranciers. “Met enkele belangrijke zaken onderscheiden wij ons van de concurrentie.” Koken kost geld, zo blijkt uit het prijskaartje van de tweewieler.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. ‘Vrijspraak’ van pastoor en eredeken Hardiquest in fraudezaak blijkt leugen : “Dat zus dit van daken durft schreeuwen is een groot gebrek aan respect”
  PREMIUM
  Tienen/Hoegaarden

  ‘Vrijspraak’ van pastoor en eredeken Hardiquest in fraudezaak blijkt leugen : “Dat zus dit van daken durft schreeuwen is een groot gebrek aan res­pect”

  Eerder deze maand verkondigde Godelieve Hardiquest, de zus van de overleden pastoor en eredeken Joris Hardiquest, dat haar broer na een jarenlange juridische strijd ‘over de gehele lijn was vrijgesproken’ in het fraudeschandaal. Er is echter strafrechtelijk nooit een vrijspraak geweest. Een strafklacht vervalt namelijk bij een overlijden en de aanklagers hebben de burgerlijke eis laten vallen omdat ze niet wilden dat de erfgenamen moesten opdraaien voor de feiten die Joris Hardiquest zou hebben gepleegd.
 2. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.