Gerbe was present op de opening van Hangaar 44 in Glabbeek
Volledig scherm
Gerbe was present op de opening van Hangaar 44 in Glabbeek © Vanessa Dekeyzer

Student Gerbe (20) presenteert zijn nieuwe foodtruck

0 reacties

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 2. Toekomstige school heeft niet enkel klassen in een écht kasteel, maar ook nog eens een hele nieuwbouw: Plannen voor site UZ Pellenberg krijgen vorm
  PREMIUM
  Lubbeek

  Toekomsti­ge school heeft niet enkel klassen in een écht kasteel, maar ook nog eens een hele nieuwbouw: Plannen voor site UZ Pellenberg krijgen vorm

  Het heeft meer dan tien jaar geduurd maar de plannen voor de nieuwe school in Pellenberg krijgen vorm. Op de site van UZ Pellenberg komt een nieuwbouw die wordt verbonden met kasteel de Maurissens. De nieuwe school zal ruimte bieden aan zes kleuterklassen en twaalf klassen voor het basisonderwijs. In een latere fase wordt er ook een sporthal gebouwd.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg