Men maakt er onder meer gebruik van 3-D camera's voor een betere bewegingsanalyse. Hierdoor kan men gerichter gaan trainen en de patiënt krijgt visueel feedback wat voor extra motivatie zorgt. Ook houden de toestellen alle gegevens van de patiënt uiterst nauwkeurig bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Men maakt er onder meer gebruik van 3-D camera's voor een betere bewegingsanalyse. Hierdoor kan men gerichter gaan trainen en de patiënt krijgt visueel feedback wat voor extra motivatie zorgt. Ook houden de toestellen alle gegevens van de patiënt uiterst nauwkeurig bij. © Bollen

Pop-uprevalidatiecentrum Curam Domi opent de deuren in Glabbeek: “Op 40 dagen was het klaar. Én je vindt hier de nieuwste technologieën die de revalidatie opmerkelijk inkorten”

GlabbeekDe pop-up van het postrevalidatiecentrum Curam Domi op het gemeentelijk domein is officieel geopend. In het centrum, dat werd opgetrokken in een oude legerloods, maakt men gebruik van de allernieuwste apparatuur en technieken om zo de revalidatieduur van de patiënt in te korten. Er heerst absoluut geen ziekenhuissfeer, wat veelal nog een extra opsteker is voor de patiënt.