De drie dames combineren het vleesveebedrijf met de speelboerderij.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie dames combineren het vleesveebedrijf met de speelboerderij. © Vanessa Dekeyzer

Na dood van man en vader runnen kleuterjuf Catherine en dochters Ines en Margo vleesveebedrijf: “We zetten passie van Marc verder”

Glabbeek Proeft zet op zaterdag 31 augustus het kwaliteitsvol Belgisch witblauw rundvlees in de kijker. Dat wordt met veel vrouwelijke liefde gekweekt in de Nieuwstraat. Catherine runt samen met haar twee dochters het vleesveebedrijf van haar overleden man Marc. “We zetten de passie van Marc met liefde verder.”

1 reactie

 • Kristof Engelen

  3 jaar geleden
  Proficiat
 1. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

  Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.
 2. INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldrecordhouder backyard-lopen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldre­cord­hou­der backyard-lo­pen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”

  Niet toevallig is Forrest Gump zijn lievelingsfilm. Een film boordevol memorabele uitspraken, maar één is volledig op het lijf van ultraloper Merijn Geerts (47) geschreven. ‘I just felt like running’. De ultraloper stond vorig weekend aan de startlijn van de Backyard Masters, een loopwedstrijd waarbij lopers zo lang mogelijk een circuit van 6,703 kilometer voltooien. 90 rondjes, 603,54 kilometer en drie dagen later had de Leuvenaar het wereldrecord op zak.