Ben Weyts kwam naar Glabbeek afgezakt om het mobipunt in te huldigen.
Volledig scherm
Ben Weyts kwam naar Glabbeek afgezakt om het mobipunt in te huldigen. © Bollen

Minister Ben Weyts huldigt het eerste landelijk mobipunt van Glabbeek in

Glabbeek zet als eerste landelijke gemeente in Vlaanderen in op een mobipunt. Dat is een locatie voor verschillende vervoersmodi, waar je makkelijk van het een op het andere kan overstappen. “Naar de toekomst willen we nog dergelijke mobipunten met autodelen realiseren in enkele deelgemeenten, waaronder Attenrode-Wever, Bunsbeek en Kapellen”, kondigt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) aan. Minister Ben Weyts (N-VA) kwam het mobipunt vanmiddag inhuldigen.

0 reacties

 1. Van Horst over Leefdael tot Arenberg: Deze 7 fietsroutes brengen je langs de mooiste kastelen van Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Horst over Leefdael tot Arenberg: Deze 7 fietsrou­tes brengen je langs de mooiste kastelen van Leuven en het Hageland

  Voor de mooiste kastelen moet je niet per se naar Frankrijk. Ook in Vlaanderen werden in het verleden heel wat ridderlijke bouwwerken opgetrokken. En nu het weer wat zonniger wordt, kan je er met de fiets opuit trekken. Onze redactie stippelde een aantal fietsroutes uit langs de kastelen van Leuven en het Hageland. Van de Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets tot het kasteel van Wilder in Kampenhout: op ontdekkingstocht langs onze eigen ‘châteaux’.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.