Burgemeester Peter Reekmans en schepen Hilde Holsbeeks zijn fier dat ze de hun jeugdige inwoners deze werking kunnen aanbieden.
Volledig scherm
Burgemeester Peter Reekmans en schepen Hilde Holsbeeks zijn fier dat ze de hun jeugdige inwoners deze werking kunnen aanbieden. © gemeente glabbeek

Jeugddienst organiseert met Glabbeek Zomert 8 weken vakantiewerking voor 300 kinderen

GlabbeekIn Glabbeek hebben gezinnen met jonge kinderen ook deze vakantie met het ruim aanbod van Glabbeek Zomert alweer heel wat opvangmogelijkheden en leuke vakantieactiviteiten voor hun kinderen. De gezinnen uit Glabbeek konden begin dit jaar al als eerste inschrijven, daarna konden de gezinnen van buiten de gemeente inschrijven. 

 1. Gemeente krijgt bezoek van deurwaarder door voetwegenactivist : “Alweer een nieuwe hold-up van Marc Van Damme en Lowie Steenwegen op gemeentekas van Glabbeek”
  PREMIUM
  Glabbeek

  Gemeente krijgt bezoek van deurwaar­der door voetwegen­ac­ti­vist : “Alweer een nieuwe hold-up van Marc Van Damme en Lowie Steenwegen op gemeente­kas van Glabbeek”

  Met verbazing kreeg burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) vandaag een deurwaarder over de vloer die handelde in opdracht van de voetwegenactivisten Marc Van Damme en Louis Steenwegen. “Zij lieten eenzijdig een deurwaarder een ‘bevel tot betalen’ aan de gemeente betekenen voor dwangsommen van maar liefst 45.889,33 euro voor de trage weg 43 in Attenrode die door een fruitbedrijf liep. Onder geen beding zal de gemeente dit betalen, want de gemeente nam al in 2021 de nodige stappen om te voldoen aan het vonnis van de rechtbank.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.