Jarne kan het nog steeds niet geloven hoe ongelooflijk snel alles eigenlijk verliep.
Volledig scherm
PREMIUM
Jarne kan het nog steeds niet geloven hoe ongelooflijk snel alles eigenlijk verliep. © Bollen

Jarne (27) kreeg supersnelle booster: “Acht minuten na registratie op QVAX zat prik al in de arm”

Glabbeek/TienenHet zal je maar overkomen. Uit ‘verveling’ – omdat je aan het wachten bent op iemand – jezelf inschrijven op QVAX. Op zowat dezelfde tijd van de registratie rolt ook je uitnodiging binnen. Amper acht minuten later had Jarne De Schaepsmeester uit Glabbeek zijn boosterprik al in de arm. “Nooit gedacht dat het zò snel zou gaan.”

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Zo VeloVeilig is Glabbeek: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Glabbeek

  Zo VeloVeilig is Glabbeek: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Glabbeek hebben 15 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.