Heemkundige Kring Glabbeek lanceert haar almanak 2022 met interessante weetjes en lokale geschiedenis over het dorp.
Volledig scherm
Heemkundige Kring Glabbeek lanceert haar almanak 2022 met interessante weetjes en lokale geschiedenis over het dorp. © Gemeente Glabbeek

Heemkundige Kring lanceert almanak met interessante weetjes over de lokale geschiedenis van het dorp

GlabbeekDe Heemkundige Kring Glabbeek lanceert haar almanak 2022 met interessante weetjes over de lokale geschiedenis van het dorp.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. Walter ‘Pico’ Michiels tweede dag op rij voor rechter: zes maanden cel na bijtincident met rottweiler Boy
  TIENEN/LEUVEN

  Walter ‘Pico’ Michiels tweede dag op rij voor rechter: zes maanden cel na bijtinci­dent met rottweiler Boy

  Voor de tweede dag op rij moest voormalig ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Walter ‘Pico’ Michiels (58) zich aanmelden in de rechtbank. Vandaag werd hij veroordeeld tot zes maanden cel voor een bijtincident met een rottweiler in Tienen. Michiels had het beest niet onder controle en het beest viel vervolgens een vrouw aan op een zebrapad aan de Diestsesteenweg. Het slachtoffer moest gehecht worden in het ziekenhuis. De voormalige acteur is amper twee weken op vrije voeten.