Burgemeester Reekmans en Simon Vandermeulen met voorrangsbord die de komende maanden in alle straten zal geplaatst worden.
Volledig scherm
Burgemeester Reekmans en Simon Vandermeulen met voorrangsbord die de komende maanden in alle straten zal geplaatst worden. © Bollen

Glabbeek schaft voorrang van rechts af

GLABBEEKDe gemeente Glabbeek gaat vanaf vandaag de voorrang van rechts niet meer toepassen op alle gemeentelijke wegen. De verkeersborden en signalisatie worden hiervoor door de technische dienst straat per straat aangepast vanaf vandaag tot 1 december. "Het is dus zeker niet zo dat mensen mogen denken dat ze vanaf nu de signalisatie niet meer moeten volgen", waarschuwt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij).

 1. Onze redactie ging op cadeautjesjacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwijfeld
  PREMIUM
  Diest/Aarschot/Tielt-Winge/Boutersem

  Onze redactie ging op cadeautjes­jacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwij­feld

  We mogen dan wel niet met z’n allen samen kerst of oudjaar vieren en we zullen ook minder mensen kunnen knuffelen en zoenen om middernacht, maar dat wil niet zeggen dat we geen pakjes kunnen geven aan onze dierbaren. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dat ideale geschenk voor je partner, kinderen en grootouders. We gingen voor u op cadeautjesjacht in het Hageland.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph