Onder meer Okselvocht zal optreden tijdens het dorpsfestival.
Volledig scherm
Onder meer Okselvocht zal optreden tijdens het dorpsfestival. © Foto RV

Gemeente organiseert dorpsfestival met lokaal talent op de planken

GlabbeekGlabbeek organiseert pas eind deze zomer opnieuw een eerste groot gemeentelijk evenement voor heel het dorp. “We vinden het als gemeentebestuur nog te vroeg om nu al grote evenementen te organiseren en we willen deze zomer ook geen concurrentie zijn voor onze lokale verenigingen”, reageert burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij).

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.