Een burgerlijke huwelijksplechtigheid in het trouwbos kost slechts 25 euro, ook in de toekomst blijft dit zo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een burgerlijke huwelijksplechtigheid in het trouwbos kost slechts 25 euro, ook in de toekomst blijft dit zo. © Bollen

Gemeente investeert in trouwbos en lanceert nieuwe huwelijksformules

GlabbeekGlabbeek was afgelopen zomer de eerste gemeente in Vlaanderen die huwelijken in een trouwbos  - langs de Keibergstraat - mogelijk maakte. Een jaar later blijkt dat overduidelijk een enorm groot succes. Daarom gaat de gemeente er nu een permanent houten huwelijksprieel plaatsen en komen er nog wat nieuwigheden. Bovendien zal er heel wat keuze zijn aan nieuwe huwelijksformules voor koppels.

  1. Deze Tienenaar voorziet Roberto Martínez van essentiële informatie tijdens EK: “Als ik na een wedstrijd persoonlijke felicitaties krijg, besef ik hoe fantastisch deze job is”
    PREMIUM
    Tienen

    Deze Tienenaar voorziet Roberto Martínez van essentiële informatie tijdens EK: “Als ik na een wedstrijd persoonlij­ke felicita­ties krijg, besef ik hoe fantas­tisch deze job is”

    Sinds 2015 is in verschillende wedstrijden van de Rode Duivels een Tiense hand aanwezig. Johan Froment (55) uit Vissenaken maakt namelijk al 6 jaar deel uit van Royal Belgium Football Association (RBFA) als scout-analist. Ondertussen groeide hij uit tot een vaste waarde in het team van Roberto Martínez. Met het aanstaande EK voegt hij een derde groot tornooi toe aan zijn palmares. Net voor zijn vertrek naar Sint-Petersburg deelde hij zijn ervaringen met Het Laatste Nieuws. “Als analist probeer ik het onvoorspelbare voorspelbaar te maken”, klinkt het.