High tech om mensen te laten revalideren, inclusief coronapatiënten.
Volledig scherm
High tech om mensen te laten revalideren, inclusief coronapatiënten. © Curam Domi en Salvator

Enorm postrevalidatiecentrum op komst in Glabbeek waar ook coronapatiënten kunnen herstellen dankzij de nieuwste technologieën

glabbeekIn Glabbeek komt er - eerder dan verwacht - een gloednieuw postrevalidatiecentrum, weliswaar in pop-upversie. De definitieve versie zal maar liefst 14.000 m² aan nieuw zorgaanbod bieden voor Glabbeek en ruime regio. In het centrum zal gewerkt worden met de meest geavanceerde technologieën om mensen zo snel mogelijk weer op been te krijgen, inclusief herstellende coronapatiënten. 

 1. Gemeente investeert 450.000 euro in sport- en jeugdaccommodatie
  Glabbeek

  Gemeente investeert 450.000 euro in sport- en jeugdaccom­mo­da­tie

  Glabbeek gaat de sporthalparking uitbreiden voor ruim 80 voertuigen, waarvan ook de voetbalclub VZ Glabbeek gebruik zal kunnen maken. In de plannen voor de heraanleg van de gewestweg N29 bekwam men eerder al van het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat er ter hoogte van de voetbal en de locatie van de nieuwe parking een veilige oversteekzone komt. Na de heraanleg van de N29, die voorzien is voor 2022-2024, zal de gemeente deze nieuwe parking aanleggen.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"