Twee basisscholen, waaronder de school in Bunsbeek, blijven tien dagen gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee basisscholen, waaronder de school in Bunsbeek, blijven tien dagen gesloten. © Bollen

Burgemeester sluit basisscholen in Bunsbeek en Glabbeek door forse toename van besmettingen: “Vooral enorme stijging bij -12-jarigen”

GlabbeekDoor de forse toename van het aantal coronabesmettingen in het algemeen in Glabbeek en in twee van de drie scholen in het bijzonder, heeft burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) de scholen én de buitenschoolse kinderopvang tijdelijk laten sluiten. Er worden elders ook bijkomende maatregelen genomen.

 1. Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoeken in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoe­ken in Leuven en het Hageland

  Op 2 februari vieren we opnieuw Maria-Lichtmis. Geen officiële feestdag, maar wel de ideale gelegenheid voor pannenkoeken. Wij gingen op zoek naar enkele leuke adresjes in Leuven en het Hageland waar je het ‘pannenkoekenfeest’ op gepaste wijze kan vieren. Kies jij voor de klassieke ‘mikado’? Of ga je toch voor een Noorse variant?
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.