De burgemeester nam in samenspraak met de gouverneur en de eerstelijnszone bijkomende maatregelen nadat er drie klassen in quarantaine zijn geplaatst.
Volledig scherm
De burgemeester nam in samenspraak met de gouverneur en de eerstelijnszone bijkomende maatregelen nadat er drie klassen in quarantaine zijn geplaatst. © Bollen

Burgemeester neemt bijkomende coronamaatregelen voor scholen en buitenschoolse sportactiviteiten

GlabbeekNadat gisteren het derde leerjaar van de school in Bunsbeek al door de burgemeester in quarantaine werd geplaatst, moesten men vandaag ook de noodremprocedure opstarten voor het zesde leerjaar van de school in Bunsbeek en het zesde leerjaar van de school in Glabbeek. Drie klassen zitten dus in quarantaine. Sinds begin deze week werden er 58 inwoners positief getest.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant

  El Cardenal opende deze winter de deuren in het centrum van Tienen, op de prachtig vernieuwde Grote Markt. De zaakvoerder en chef-kok werkte voordien ruim 20 jaar in een Mexicaans restaurant in Boutersem. Toch droomde de 47-jarige Surjit Singh Bopprai, Bobby voor de vrienden, om een eigen zaak te starten. Op het menu staan dus typische Mexicaanse gerechten, die je ook kunt afhalen. Met de helaas stijgende coronacijfers hebben we even geen zin om ons in de drukte te begeven en opteren we voor het laatste.