De plannen voor de buitenomgeving van het gemeentehuis en de nieuwe sociale woonwijk zijn bekend.
Volledig scherm
De plannen voor de buitenomgeving van het gemeentehuis en de nieuwe sociale woonwijk zijn bekend. © Bollen

Buitenomgeving gemeentehuis wordt grondig aangepakt

Op de gemeenteraadscommissie Ruimte werden de plannen voorgesteld voor de bouw van de nieuwe sociale woonwijk de Melkroos achter het gemeentehuis en de vernieuwing van de buitenomgeving rond het gemeentehuis. Tussen de woonwijk en het gemeentehuis komt er ook een nieuwe parking. 

0 reacties

 1. 75 jaar nadat oprichter de wielerklassieker zelf won, staat iconisch café Parijs-Roubaix te koop voor 295.000 euro: “Een stukje geschiedenis verdwijnt”
  PREMIUM
  Boutersem

  75 jaar nadat oprichter de wielerklas­sie­ker zelf won, staat iconisch café Pa­rijs-Rou­baix te koop voor 295.000 euro: “Een stukje geschiede­nis verdwijnt”

  Wie wat geld op overschot heeft, kan in Boutersem het iconische café Parijs-Roubaix op de kop tikken. De zaak staat al twee jaar leeg en eigenaar Walter Vangoidsenhoven doet het van de hand voor 295.000 euro. Je krijgt er wel een zaak met een verhaal voor in de plaats. En wat voor één. Dorpscafé Parijs-Roubaix werd immers opgericht door Georges Claes, die de gelijknamige wielerklassieker zelf een paar keer op zijn palmares mocht schrijven. Een verhaal over fietsen, oorlog en... pintjes.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af