Bijna de helft van de leerlingen van de basisschool in Bunsbeek heeft al positief getest op corona.
Volledig scherm
Bijna de helft van de leerlingen van de basisschool in Bunsbeek heeft al positief getest op corona. © Bollen

Bijna helft van lagere school Bunsbeek test positief op corona

GlabbeekIntussen ging al de eerste testing door van alle leerlingen van de lagere school in Bunsbeek en dit weekend worden de leerlingen van de lagere school in Glabbeek getest. Liefst 56 van de 134 leerlingen in Bunsbeek testten positief. En vrijdag waren er alweer maar liefst 34 nieuwe besmettingen in Glabbeek, hoofdzakelijk kinderen en jongeren.

 1. Pannenkoeken met zelfgemaakt ijs, appeltjes of advocaat? Bij deze zes zaken in Leuven en het Hageland vier je Lichtmis zoals het hoort
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Pannenkoe­ken met zelfge­maakt ijs, appeltjes of advocaat? Bij deze zes zaken in Leuven en het Hageland vier je Lichtmis zoals het hoort

  “Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt met Lichtmis haar panneke warm.” Volgende week woensdag, op 2 februari, is het Maria-Lichtmis en dat wordt uiteraard gevierd met pannenkoeken. Onze redactie zocht enkele leuke adresjes uit: zes koffiehuisjes, ijssalons en brasserieën in Leuven en het Hageland waar je terechtkan voor een klassieke pannenkoek of eentje met een upgrade. Kies jij voor de ‘Pinokkio’ of eentje met appeltjes en calvados? Of heb je toch liever een Amerikaanse pancake?
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.