Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Mine Dalemans

Vrouw ligt te slapen achter stuur met draaiende motor en brandende lichten

GistelIn de Nederen Heirweg in Gistel werd vrijdagavond een bestuurder (42) opgemerkt door de politie toen ze lag te slapen achter het stuur.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. REPORTAGE. Van ‘stout’ met zeewier tot prijswinnende lavacake: wij spotten de nieuwste trends op de Horecabeurs in Bredene
  PREMIUM

  REPORTAGE. Van ‘stout’ met zeewier tot prijswin­nen­de lavacake: wij spotten de nieuwste trends op de Horeca­beurs in Bredene

  Al ruim tien jaar niet te missen voor wie in het vak zit: de Horecabeurs in Bredene. Een ideaal trefpunt voor de professionals, maar ook een leuke plek om nieuwe trends in de sector te spotten. Wij passeerden langs de 150 standhouders in MEC Staf Versluys. Deze vijf bedrijven met een verrassend product sprongen ons in het oog en ontdek je weldra misschien in een horecazaak bij jou in de buurt.