De sporthal van Atlas Atheneum ziet er opnieuw goed uit na een grondige renovatie
Volledig scherm
De sporthal van Atlas Atheneum ziet er opnieuw goed uit na een grondige renovatie © rv

Sporthal Atlas Atheneum steekt voor 230.000 euro in het nieuw

GistelDe sporthal van het Atlas Atheneum in Gistel is recent gerenoveerd voor een bedrag van 230.000 euro. Dit was mogelijk dankzij geld van de vorige Vlaamse regering.

  1. ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudige moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekondigd via sociale media”
    Play
    Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

    ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudi­ge moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekon­digd via sociale media”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Na een ganse dag pleidooien werd Dean woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.