beeld ter illustratie
Volledig scherm
beeld ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Sponsor een zitbankje... En geef het de naam van je vereniging, bedrijf of jezelf

GistelEen opvallende beslissing in Gistel. Daar kunnen bedrijven, non-profitorganisaties en verenigingen voortaan zitbankjes sponsoren. Voor 250 euro kunnen ze hun naam verbinden aan een bestaande, oudere bank of een nieuw standaardmodel. Wie 500 euro neertelt, mikt op een specialer en opvallender exemplaar. Ook je eigen naam kan op een bankje komen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. 500 euro beloning voor gouden tip over diefstal van dure racefiets: “Hij stond hoogstens 10 minuten onbewaakt”
  Eernegem

  500 euro beloning voor gouden tip over diefstal van dure racefiets: “Hij stond hoogstens 10 minuten onbewaakt”

  Mieke Decuypere (55) uit Eernegem looft 500 euro uit voor een gouden tip die de diefstal van de dure racefiets van haar zoon kan helpen ophelderen. De dader sloeg zaterdag rond 15 uur toe in de Kerkhofstraat in de Ichtegemse deelgemeente, tijdens een onbewaakt moment van maximaal 10 minuten. “We hebben nog in paniek rondgereden, op zoek naar de dief. Tevergeefs”, zucht ze.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst