JHM
Volledig scherm
© JHM

Rijbewijs ingetrokken na ongeval onder invloed in Eigen-Haardstraat

In de Eigen-Haardstraat in Gistel gebeurde zondag rond 17.15 uur een ongeval tussen twee personenwagens. Eén bestuurder is zijn rijbewijs kwijt, één passagier raakte lichtgewond. 

0 reacties

 1. “Van hier vertrekken 8 miljoen gebakjes naar grootste, Belgische supermarkten”: Koekelaars bedrijf investeert in nieuwbouw
  PREMIUM
  Koekelare

  “Van hier vertrekken 8 miljoen gebakjes naar grootste, Belgische supermark­ten”: Koekelaars bedrijf investeert in nieuwbouw

  Wanneer je een merveilleux of mini-gebakje koopt in een Belgische supermarkt dan is de kans groot dat het in Koekelare is gemaakt. Vanco Vienno produceert jaarlijks 8 miljoen taartjes. Die worden voortaan gemaakt in een gloednieuw bedrijfsgebouw. Er komt geen bandwerk aan te pas. “Onze 18 medewerkers maken ze allemaal met de hand en dat proef je”, weet zaakvoerder Bart Vancompenolle (36).
 2. Oostends grillrestaurant My Way wellicht weken gesloten door zware keukenbrand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrikkelijk”
  PREMIUM
  Oostende

  Oostends grillres­tau­rant My Way wellicht weken gesloten door zware keuken­brand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrik­ke­lijk”

  “De volledige keuken is zwartgeblakerd. En zeggen dat we pas twee jaar geleden alles vernieuwden. Wellicht zullen we enkele weken gesloten blijven.” De zaakvoerder van grillrestaurant My Way zit met de handen in het haar nadat een zware uitslaande brand zaterdagmiddag de volledige keuken vernielde. De oorzaak ligt bij een friteuse die vuur vatte, waarna de vlammen zich verspreidden via de dampkap. De brandweer kon wel nóg erger voorkomen.
 1. Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpakkingsvrij winkelen in West-Vlaanderen
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpak­kings­vrij winkelen in West-Vlaanderen

  Tijdens Mei Plasticvrij proberen we het gebruik van verpakkingen, die zo goed als altijd plastic bevatten, te beperken. Een goede manier om te helpen, is je inkopen doen bij verpakkingsvrije winkels. Je neemt zelf een potje, doos of bokaal mee en weegt wat je koopt en vermijdt zo heel wat overbodig afval. Om het jou gemakkelijk te maken bundelen we 8 verpakkingsvrije winkels in West-Vlaanderen.