Illustratie: een van de bestelwagens die werd leeggeroofd in Ichtegem dinsdagnacht. De werkwijze is steeds dezelfde: een gaatje boren door de carrosserie tot in het slot.
Volledig scherm
Illustratie: een van de bestelwagens die werd leeggeroofd in Ichtegem dinsdagnacht. De werkwijze is steeds dezelfde: een gaatje boren door de carrosserie tot in het slot. © Bart Boterman

Ook bestelwagen leeggeroofd in Moere: wellicht zelfde daders als in Ichtegem

MoereNiet enkel in Ichtegem plunderden dieven dinsdagnacht bestelwagens. Ook in Moere is er een geval opgedoken. 

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Speleologen over heel Vlaanderen testen nieuw touwenparcours in Oude Watertoren: “Een unieke plek waar je alle technieken kan leren”
  PREMIUM

  Speleolo­gen over heel Vlaanderen testen nieuw touwenpar­cours in Oude Watertoren: “Een unieke plek waar je alle technieken kan leren”

  Dit weekend mocht speleoclub Cascade officieel het nieuwe touwenparcours in de Oude Watertoren openen. Vanuit heel Vlaanderen kwamen ze naar Oostende om het parcours testen. Dirk Deroo, voorzitter van Cascade, is alvast heel tevreden. “Alle technieken die je nodig hebt voor speleologie, kan je hier veilig testen”, zegt hij. We gingen alvast een kijkje nemen.
  Oostende