Burgemeester Gauthier Defreyne (links) en schepen Geert Deschacht in de Kleine Warande in Gistel
Volledig scherm
Burgemeester Gauthier Defreyne (links) en schepen Geert Deschacht in de Kleine Warande in Gistel © TVA

Nieuw wegdek en riolering voor Kleine Warande

GistelEr wordt werk gemaakt van de heraanleg van de Kleine Warande nabij de Oostmolen. De gemeenteraad keurde tijdens de vorige zitting een samenwerkingsovereenkomst goed tussen nutsmaatschappij Fluvius en de stad. “Afgelopen december stelden we al een voorontwerp op om deze straat aan te pakken”, zegt schepen Geert Deschacht (Open Vld).

 1. Brugse onderzoeksrechter Christine Pottiez (62) gaat na carrière van 30 jaar met pensioen: “Onopgeloste moord op Ingrid Caeckaert heb ik nooit losgelaten”
  PREMIUM
  Brugge/Oostende

  Brugse onderzoeks­rech­ter Christine Pottiez (62) gaat na carrière van 30 jaar met pensioen: “Onopgelos­te moord op Ingrid Caeckaert heb ik nooit losgelaten”

  De spectaculaire ontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de Brugse gevangenis, de arrestatie van de Somalische ‘Piratenkoning’ of het onderzoek naar de Turkse activiste Fehriye Erdal. Het zijn maar enkele van de spraakmakende zaken waarbij de Brugse onderzoeksrechter Christine Pottiez (62) betrokken was. Na een carrière van liefst 30 jaar neemt de Oostendse afscheid. “Ik heb tientallen jaren de misdaad bestreden. Het is tijd voor iets anders", vertelt ze.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij