Het Sint-Godelievecollege van Gistel, kortweg SIGO, pakt uit met een nieuwe promocampagne onder de noemer 'SIGO springt'
Volledig scherm
Het Sint-Godelievecollege van Gistel, kortweg SIGO, pakt uit met een nieuwe promocampagne onder de noemer 'SIGO springt' © TVA

Leerlingen zijn zelf model in nieuwe promocampagne ‘SIGO springt’ van Sint-Godelievecollege

Gistel, EernegemHet Sint-Godelievecollege, met afdelingen in Gistel en Eernegem, is begonnen met een nieuwe promotiecampagne onder de noemer ‘SIGO springt’. Opvallend is dat zes leerlingen zelf model mochten spelen om op de grote banners te pronken.

 1. Voetbalclub KEG Gistel trekt aan de alarmbel en zoekt dringend nieuwe bestuursleden: “Ons 100-jarig bestaan in 2022 is in gevaar”
  Gistel

  Voetbal­club KEG Gistel trekt aan de alarmbel en zoekt dringend nieuwe bestuursle­den: “Ons 100-jarig bestaan in 2022 is in gevaar”

  Voetbalclub KEG Gistel slaakt een noodkreet. De ploeg is dringend op zoek naar nieuwe mensen om het bestuur vorm te geven en ook de coronacrisis deed de clubwerking geen goed. “Het zou ontzettend jammer zijn voor de 180 voornamelijk jonge spelers mochten ze op straat komen te staan", zucht waarnemend voorzitter Johan Dierendonck. Een open algemene vergadering op 28 april moet soelaas brengen.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den