Het bestuur van jeugdhuis UzUz: (vlnr.) Chayenne Vanhoucke, Pjotr Markey, Imani Pauwaert en voorzitter Neal Van Bellingen, is begonnen met de opbouw van hun zomerbar
Volledig scherm
Het bestuur van jeugdhuis UzUz: (vlnr.) Chayenne Vanhoucke, Pjotr Markey, Imani Pauwaert en voorzitter Neal Van Bellingen, is begonnen met de opbouw van hun zomerbar © TVA

Jeugdhuis UzUz pakt uit met zomerbar op site Torp

De jongeren van jeugdhuis UzUz openen vanaf aanstaande zaterdag een nieuwe pop-up in de Pol Gernaeystraat, vlak bij de jeugdsite Torp. Onder de noemer Uz’n Pop-up serveren ze er een hele zomer lekkere drankjes en worden er thema-activiteiten georganiseerd. De opbouw is deze week van start gegaan. 

 1. Eén jaar geleden deed dronken bestuurder het leven van ouders Johan en Griet instorten: “Charlotte had gewild dat we bleven lachen. Dat proberen wij nu ook”
  PREMIUM
  Koekelare

  Eén jaar geleden deed dronken bestuurder het leven van ouders Johan en Griet instorten: “Charlotte had gewild dat we bleven lachen. Dat proberen wij nu ook”

  Hoe moet een mens uit het dal kruipen na het verlies van de meest dierbare persoon in je leven? Johan Gysel (47) en Griet Depreitere (42) uit Bovekerke zochten zelf hun weg. Iets meer dan een jaar na de dood van dochter Charlotte (18), die stierf bij een aanrijding door een dronken chauffeur in een pick-up, roepen haar ouders lotgenoten op om desondanks alles positief in het leven te staan. Net zoals Charlotte dat zelf ook deed. “Zij had ongetwijfeld gewild dat we bleven lachen.” Al maakt de coronacrisis het er niet eenvoudiger op. “Een knuffel geven en krijgen, dat missen we.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery