Jaimie Beyen opent met Yoga Power haar eigen studio in de Hoogstraat 51 in Gistel
Volledig scherm
Jaimie Beyen opent met Yoga Power haar eigen studio in de Hoogstraat 51 in Gistel © TVA

Jaimie Beyen opent eigen yogastudio: “Mensen helpen zoeken naar balans in hun leven”

In de Hoogstraat 51 opende Jaimie Beyen (39) haar eigen yogastudio Yoga Power. Ze biedt er verschillende vormen van yoga aan, van hatha- tot stoelyoga, voor volwassen en kinderen. “Nadat ik zelf een moeilijke periode doorstond, vond ik dankzij yoga balans in m’n leven. Nu wil ik ook anderen helpen.”

0 reacties

  1. Eerst corona, dan energiecrisis, maar Emmy en Karel investeerden slim en houden deuren van B&B en wellness gewoon open: “We willen graag een zwembad. Dat bekijken we in het voorjaar”
    PREMIUM
    Oostende

    Eerst corona, dan energiecri­sis, maar Emmy en Karel investeer­den slim en houden deuren van B&B en wellness gewoon open: “We willen graag een zwembad. Dat bekijken we in het voorjaar”

    Eind september bestaat Villa Cecha in de Oostendse wijk Stene drie jaar. De eigenaars Emmy Sandor (46) en chef Karel Horemans (53) werkten een concept uit dat focust op gezondheid en aandacht voor de natuur. Na de opstart was er de coronapandemie en nu heerst een energiecrisis, maar aangezien het koppel in heel wat energiebesparende technieken investeerde, kunnen ze deze winter gewoon openblijven. Ze hebben zelfs plannen om een verwarmd zwembad te bouwen.