GISTEL - De Bezaan heeft afscheid genomen van Stefanie Cazaux als bekend aanspreekpunt
Volledig scherm
GISTEL - De Bezaan heeft afscheid genomen van Stefanie Cazaux als bekend aanspreekpunt © Benny Proot

Inclusief woonproject De Bezaan neemt afscheid van aanspreekpunt en gaat op zoek naar nieuwe residente

In de Bezaan werd deze week afscheid genomen van residente Stefanie Cazaux en haar dochtertje Renée. Ze was jarenlang het vaste aanspreekpunt voor de bewoners. 

0 reacties

 1. Groen Gistel kant zich tegen aanleg parking aan Egide Defeverpark: “Jongeren rijden op deze plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”
  Gistel

  Groen Gistel kant zich tegen aanleg parking aan Egide Defever­park: “Jongeren rijden op deze plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”

  Tijdens de laatste gemeenteraad gaf het stadsbestuur meer duiding bij de plannen rond het nieuwe Egide Defeverpark. Groen Gistel is tevreden dat het centrum van Gistel vergroent, maar is erg bezorgd om de bijhorende parking. Deze parking met een in -en uitrit tegenover het Sint-Godelievecollege zal plaats hebben voor 12 auto’s. “Jongeren rijden net op die plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”, zegt Andy Versyck (Groen). Volgens burgemeester Gauthier Defreyne was de Ellestraat de enige optie.
 2. ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlopend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)
  Play
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlo­pend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Donderdag legde onder meer de moeder van Maïlys een moedige getuigenis af. Herlees alle gebeurtenissen van de procesdag nog eens in onze liveblog hieronder.
 1. Frederiek Vandenbussche opent naast restaurant nu ook apero- en wijnbar Boire au Terroir: “Ik wil de mensen kennis laten maken met unieke dranken”
  Ettelgem

  Frederiek Vandenbus­sche opent naast restaurant nu ook apero- en wijnbar Boire au Terroir: “Ik wil de mensen kennis laten maken met unieke dranken”

  Frederiek Vandenbussche van restaurant La Maison du Terroir in Ettelgem opent vanaf morgen 18 mei naast zijn restaurant een nieuwe apero- en wijnbar, Boire au Terroir genaamd. Hiermee wil hij meer mensen kennis laten maken met zijn restaurant, maar ook met verschillende soorten unieke aperitiefdranken en wijnen. Deze nieuwe bar is ook een voorbereiding op de tiende verjaardag van het restaurant dat hij later dit jaar zal vieren met een groot feest.