Cropped shot of an unrecognizable woman out shopping in the city
Volledig scherm
Cropped shot of an unrecognizable woman out shopping in the city © thinkstock

Handelaars kunnen zich nu inschrijven voor nieuwe eindejaarsactie

GistelHandelaars van Gistel en alle deelgemeenten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe eindejaarsactie. Die loopt een hele maand december en moet consumenten aansporen in aankopen in het Gistelse te doen. 

 1. Zaakvoerster voormalige hondenfokkerij Dogs And Friends riskeert fikse geldboete en verbod van drie jaar om honden te houden: “Omstandigheden waren erger dan in Oost-Europa”
  PREMIUM
  Oudenburg / Ruiselede / Ardooie

  Zaakvoer­ster voormalige hondenfok­ke­rij Dogs And Friends riskeert fikse geldboete en verbod van drie jaar om honden te houden: “Omstandig­he­den waren erger dan in Oost-Europa”

  De zaakvoerster P. B. (34) van de voormalige hondenfokkerij Dogs And Friends moest zich maandag verantwoorden voor de verwaarlozing van tal van dieren. In 2017 werden 81 honden in beslag genomen na verschillende controles van de inspectie Dierenwelzijn. “We kregen jarenlang veel klachten van mensen bij wie hun hondje na enkele dagen na de aankoop was gestorven”, pleitte de advocaat van Gaia dat zich burgerlijke partij stelde in de zaak.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië