In 'Wat cheft de pot' staat Charlotte Cardoen uit Gistel samen met topchef Jeroen De Pauw achter het fornuis.
Volledig scherm
PREMIUM
In 'Wat cheft de pot' staat Charlotte Cardoen uit Gistel samen met topchef Jeroen De Pauw achter het fornuis. © Njam

Gistelse Charlotte Cardoen roert met topchef Jeroen De Pauw in de potten op tv-zender Njam: “En dat zonder ervaring als kok”

GistelNjam. Al tien jaar is het kookkanaal een groot succes. Ofwel kijk je er bewust naar, op zoek naar inspiratie of dat ene feestelijke recept. Ofwel kom je er toevallig op uit, wanneer je tijdens het zappen je gading maar niet vindt en je halt houdt bij chefs Bart Desmidt, Dagny Ros, Dominique Persoone of Peppe Giacomazza. Hoe dan ook, iedereen blijft er wel eens hangen. En sinds kort heeft Njam een extra lokaal tintje. Charlotte Cardoen (38) uit Gistel roert samen met topchef Jeroen De Pauw in de potten. In ‘Wat cheft de pot?’ maakt het duo verschillende lekkere bordjes klaar, van stomen tot grillen, in een luchtige setting.

 1. Nog op zoek naar opvang voor uw kroost tijdens de krokusvakantie? Op deze kampen in Oostende beleven ze leuke avonturen
  PREMIUM
  Oostende

  Nog op zoek naar opvang voor uw kroost tijdens de krokusva­kan­tie? Op deze kampen in Oostende beleven ze leuke avonturen

  Over exact een maand, op 15 februari, start de krokusvakantie. Naast een groot aanbod aan kampen in de paas- en zomervakantie heb je ook in februari al enkele opties om kinderen een leuke vakantieweek te bezorgen. Misschien geen overbodige luxe, met mogelijk een extra ‘afkoelweek’ omwille van de coronacijfers - de beslissing hierover valt wellicht volgende week. We zetten het aanbod op een rijtje.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter