Het Infrax-gebouw is te vinden langs de Nieuwpoortsesteenweg in Gistel.
Volledig scherm
Het Infrax-gebouw is te vinden langs de Nieuwpoortsesteenweg in Gistel. © Google Street View

Gistel verkoopt Infrax-gebouw langs Nieuwpoortsesteenweg

GistelStad Gistel heeft besloten om de Infrax-site, gelegen langs de Nieuwpoortsesteenweg, te verkopen. Gistel kocht de Infrax-site in 2010. De verkoop van het voormalig kantoorgebouw van Infrax wordt toevertrouwd aan COVAST.

 1. 30 kunstenaars tonen deze zomer hun werk tijdens SPOOR Kunstfestival in Ichtegem
  Ichtegem

  30 kunste­naars tonen deze zomer hun werk tijdens SPOOR Kunstfesti­val in Ichtegem

  Van 1 tot 31 augustus kan je in Ichtegem naar het SPOOR Kunstfestival 2022. Enkele gevestigde waarden zoals Irénée Duriez, Mia Moreaux, Katy De Bock, Dirk Santens, iD eST en De Maretak zorgen voor bijzondere groepstentoonstellingen met hun respectievelijke gastkunstenaars. Hun atelier, maar ook zomerse tuinen worden omgetoverd tot verrassende expositieruimtes. Daarenboven wordt voor het eerst met ‘ART 62’ een stuk van de publieke ruimte ingepalmd als kunsthal.
 2. Eerste indoor padelvelden aan de kust geopend: “Ook nu zijn we de grote hype voor”
  PREMIUM
  Middelkerke

  Eerste indoor padelvel­den aan de kust geopend: “Ook nu zijn we de grote hype voor”

  Sportsite Vita Krokodiel krijgt meer en meer vorm. Na het zwembad en de sporthal, zijn nu ook de indoor padelvelden klaar voor gebruik. “Er zijn vier overdekte padelvelden, en daarmee zijn we de eersten van de regio”, vertelt eigenares Katrien T’Kindt van Padel on the Beach. “We hopen tegen eind oktober ook de rest van de site - met outdoor velden en een minigolf - klaar te hebben.”