De fietser kwam ten val door de smurrie op de baan in de Schorre-Gistelstraat, tijdens het kruisen van een vrachtwagen. Daarbij zou het slachtoffer deels onder de vrachtwagen terecht zijn gekomen.
Volledig scherm
De fietser kwam ten val door de smurrie op de baan in de Schorre-Gistelstraat, tijdens het kruisen van een vrachtwagen. Daarbij zou het slachtoffer deels onder de vrachtwagen terecht zijn gekomen. © Westnieuws

Fietser zwaargewond na ongeval met vrachtwagen tussen Stene en Snaaskerke

Snaaskerke/SteneTussen Snaaskerke en Stene is dinsdagavond rond 17.30 uur een fietser zwaargewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen, in de Schorre-Gistelstraat.

 1. Vanaf 1 maart tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Vaartdijkstraat: “Maatregel moet stabiliteit van de dijk bewaren”
  Gistel

  Vanaf 1 maart tijdelijk eenrich­tings­ver­keer in de Vaartdijk­straat: “Maatregel moet stabili­teit van de dijk bewaren”

  Gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van bromfietsen, zal vanaf 1 maart verboden zijn vanaf het kruispunt met de Dullaertweg in de richting van de Brugse Baan. “Deze maatregel is nodig om de veiligheid van de weggebruikers en de stabiliteit van de dijk te waarborgen”, legt burgemeester Gauthier Defreyne (Open Vld) uit. Het proefproject loopt tot 31 oktober 2021.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!