De stad heeft in één klap twee verkooppunten van CBD. Vintage Vape heeft onder meer een grote sticker aan het raam hangen.
Volledig scherm
PREMIUM
De stad heeft in één klap twee verkooppunten van CBD. Vintage Vape heeft onder meer een grote sticker aan het raam hangen. © TVA

En plots heeft Gistel niet één, maar twee ‘wietwinkels’: “Perfect legaal, maar reclame met cannabisplanten moet weg”

Opvallend in de Gistelse Hoogstraat, pal in het centrum. In korte tijd – en dan nog schuin tegenover elkaar – openden twee verkooppunten van cannabidiol of CBD. “We willen de negatieve perceptie rond het product doorbreken”, klinkt het aan weerszijden van de straat. “Beide handelszaken zijn in orde met de wetgeving. Maar stoepborden of etalagestickers met daarop hennepplanten moeten weg”, waarschuwt burgemeester Defreyne.

0 reacties

 1. 18-jarige steekt kennis neer met mes en achtervolgt hem tot aan ziekenhuis: “Hij vond dat de verwonding nog niet zwaar genoeg was”
  Oostende

  18-jarige steekt kennis neer met mes en achter­volgt hem tot aan ziekenhuis: “Hij vond dat de verwonding nog niet zwaar genoeg was”

  Een 18-jarige man uit Oostende riskeert 3 jaar cel, deels gekoppeld aan voorwaarden, voor poging tot doodslag aan de Koninklijke Stallingen. S.G. stak een kennis, die hem nog 50 euro moest, neer met een mes en achtervolgde hem tot bij het ziekenhuis. De verdediging betwistte dat de tiener de intentie had om hem te doden. “Hij had de kans daartoe, maar deed het niet.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo